Ana Sayfa
Genel Bilgiler
Personel
Yönetim
Bölüm Başkanı
Bölüm Başkanı Mesajı
Bölüm Başkan Yardımcısı
Bölüm Kurulu
Akademik Personel
İdari Personel
Personel Memnuniyet Anketi
Öğrenci
Aday Öğrenci
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Bölüm Danışmanları
Kalite
2023 GMS BÖLÜMÜ BİRİM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORU
2024 GMS BİRİM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORU
Mezunlar
Mezun Memnuniyet Anketi
Mezun Bilgi Sistemi
Engelsiz Üniversite
İletişim
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Anasayfa
Ana Sayfa
Genel Bilgiler
Personel
Yönetim
Bölüm Başkanı
Bölüm Başkanı Mesajı
Bölüm Başkan Yardımcısı
Bölüm Kurulu
Akademik Personel
İdari Personel
Personel Memnuniyet Anketi
Öğrenci
Aday Öğrenci
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Bölüm Danışmanları
Kalite
2023 GMS BÖLÜMÜ BİRİM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORU
2024 GMS BİRİM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORU
Mezunlar
Mezun Memnuniyet Anketi
Mezun Bilgi Sistemi
Engelsiz Üniversite
İletişim
Duyurular
Tüm Duyurular
MAY
8
Yeni
Şef Ceketi Giyme Töreni
MAY
8
Önemli
Bitirme Tezi Sunuları
MAY
24
Oyuncu,Yönetmen ve Yazar Rıza SÖNMEZ ile Gastronomi Sohbetleri
MART
25
Yeni
2023 2024 Eğitim öğretim Yılı Güz Dönemi GMS Bölümü Vize Programı
Etkinlikler
Tüm Etkinlikler
6 MAY
06.05.2025 Tarihli Deniz Ürünleri Uygulama Dersi Etkinliği
22 NİS
22.04.2025 TARİHLİ MUTFAK UYGULAMALARI II DERSİ UYGULAMA ETKİNLİKLERİ
18 NİS
18.04.2025 OSMANLI MUTFAĞI VE DÜNYA MUTFAKLARI DERSİ UYGULAMA ETKİNLİKLERİ
14 MART
13.03.2025 UYGULAMI MUTFAK DERSİ ETKİNLİKLERİ
Hızlı Erişim
UBYS
Kütüphane Katalog Tarama
Akademik Takvim
Ders Kaydı Nasıl Yapılır?
Yeni Kayıt İşlemi Nasıl Yapılır?
Yatay Geçiş Nedir?
YÖKSİS Nedir?
YÖKATLAS
Bilgi Paketi
Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi
Güncel Haberler
Tüm Haberler
2 HAZ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Başarısını Madalya İle Taçlandırdı
18 MAY
Gastronomi Öğrencilerinden Müze Ziyareti