• Ana Sayfa
    • Genel Bilgiler
    • Personel
      • Yönetim
        • Bölüm Başkanı
          • Bölüm Başkanı Mesajı
        • Bölüm Başkan Yardımcısı
        • Bölüm Kurulu
      • Akademik Personel
      • İdari Personel
      • Personel Memnuniyet Anketi
    • Öğrenci
      • Aday Öğrenci
      • Öğrenci Memnuniyet Anketi
      • Bölüm Danışmanları
    • Kalite
      • 2023 GMS BÖLÜMÜ BİRİM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORU
      • 2024 GMS BİRİM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORU
    • Mezunlar
      • Mezun Memnuniyet Anketi
      • Mezun Bilgi Sistemi
    • Engelsiz Üniversite
    • İletişim
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
  • Anasayfa
  • Ana Sayfa
  • Genel Bilgiler
  • Personel
    • Yönetim
      • Bölüm Başkanı
        • Bölüm Başkanı Mesajı
      • Bölüm Başkan Yardımcısı
      • Bölüm Kurulu
    • Akademik Personel
    • İdari Personel
    • Personel Memnuniyet Anketi
  • Öğrenci
    • Aday Öğrenci
    • Öğrenci Memnuniyet Anketi
    • Bölüm Danışmanları
  • Kalite
    • 2023 GMS BÖLÜMÜ BİRİM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORU
    • 2024 GMS BİRİM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORU
  • Mezunlar
    • Mezun Memnuniyet Anketi
    • Mezun Bilgi Sistemi
  • Engelsiz Üniversite
  • İletişim

Duyurular Tüm Duyurular

MAY 8
Yeni Şef Ceketi Giyme Töreni
MAY 8
Önemli Bitirme Tezi Sunuları
MAY 24
Oyuncu,Yönetmen ve Yazar Rıza SÖNMEZ ile Gastronomi Sohbetleri
MART 25
Yeni 2023 2024 Eğitim öğretim Yılı Güz Dönemi GMS Bölümü Vize Programı

Etkinlikler Tüm Etkinlikler

6 MAY
06.05.2025 Tarihli Deniz Ürünleri Uygulama Dersi Etkinliği
22 NİS
22.04.2025 TARİHLİ MUTFAK UYGULAMALARI II DERSİ UYGULAMA ETKİNLİKLERİ
18 NİS
18.04.2025 OSMANLI MUTFAĞI VE DÜNYA MUTFAKLARI DERSİ UYGULAMA ETKİNLİKLERİ
14 MART
13.03.2025 UYGULAMI MUTFAK DERSİ ETKİNLİKLERİ

Hızlı Erişim

  • UBYS
  • Kütüphane Katalog Tarama
  • Akademik Takvim
  • Ders Kaydı Nasıl Yapılır?
  • Yeni Kayıt İşlemi Nasıl Yapılır?
  • Yatay Geçiş Nedir?
  • YÖKSİS Nedir?
  • YÖKATLAS
  • Bilgi Paketi
  • Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi

Güncel Haberler Tüm Haberler

2 HAZ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Başarısını Madalya İle Taçlandırdı
18 MAY
Gastronomi Öğrencilerinden Müze Ziyareti

İletişim

Ardahan Üniversitesi Yenisey Kampüsü, Genel Derslikler Binası Kat: 4, Çamlıçatak Mevkii, 75000, Merkez/ARDAHAN

© 2015 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı