• Ana Sayfa
    • Genel Bilgiler
    • Personel
      • Yönetim
        • Bölüm Başkanı
          • Bölüm Başkanı Mesajı
        • Bölüm Başkan Yardımcısı
        • Bölüm Kurulu
      • Akademik Personel
      • İdari Personel
      • Personel Memnuniyet Anketi
    • Öğrenci
      • Aday Öğrenci
      • Öğrenci Memnuniyet Anketi
      • Bölüm Danışmanları
    • Kalite
      • 2023 GMS BÖLÜMÜ BİRİM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORU
      • 2024 GMS BİRİM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORU
    • Mezunlar
      • Mezun Memnuniyet Anketi
      • Mezun Bilgi Sistemi
    • Engelsiz Üniversite
    • İletişim
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
  • Anasayfa
  • Ana Sayfa
  • Genel Bilgiler
  • Personel
    • Yönetim
      • Bölüm Başkanı
        • Bölüm Başkanı Mesajı
      • Bölüm Başkan Yardımcısı
      • Bölüm Kurulu
    • Akademik Personel
    • İdari Personel
    • Personel Memnuniyet Anketi
  • Öğrenci
    • Aday Öğrenci
    • Öğrenci Memnuniyet Anketi
    • Bölüm Danışmanları
  • Kalite
    • 2023 GMS BÖLÜMÜ BİRİM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORU
    • 2024 GMS BİRİM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORU
  • Mezunlar
    • Mezun Memnuniyet Anketi
    • Mezun Bilgi Sistemi
  • Engelsiz Üniversite
  • İletişim

31.05.2024 DENİZ ÜRÜNLERİ DERSİ ATÖLYE ÇALIŞMALARI

01 Haziran 2024 Cumartesi

Hızlı Erişim

  • UBYS
  • Kütüphane Katalog Tarama
  • Akademik Takvim
  • Ders Kaydı Nasıl Yapılır?
  • Yeni Kayıt İşlemi Nasıl Yapılır?
  • Yatay Geçiş Nedir?
  • YÖKSİS Nedir?
  • YÖKATLAS
  • Bilgi Paketi
  • Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi

İletişim

Ardahan Üniversitesi Yenisey Kampüsü, Genel Derslikler Binası Kat: 4, Çamlıçatak Mevkii, 75000, Merkez/ARDAHAN

© 2015 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı